Seznamte se s novinkou – bezrámové zasklení

19.09.2019 09:25

Moderní architektura i bytový design s jistotou vsází na jednoduché tvary a střídmost, které s mimořádným efektem podtrhují klasické materiály i jejich kombinace. Atraktivní návrh pracuje s přirozeným světlem, dokonale využívá dispozice místnosti a dává interiéru nutnou lehkost.

Prosvětlený a stylově čistý interiér

Velký úspěch tak zaznamenává bezrámové zasklení. Výhled do zelené plochy zahrady, městské panorama nebo i přepažení velké místnosti nekazí masivní rám. Pohled nelemuje další materiál, neubírá dopadu světla a nechává plně zaznít okolnímu vybavení. Sklo vytváří jemnou bariéru, která funkčně brání úniku tepla, vnikání vlhkosti nebo spádové vody. Zároveň neruší a neovlivňuje.

Mimořádně kvalitní provedení je základem

Sklo zabírá v plné délce i výšce vymezenou plochu, sklo tak reálně supluje plochu původní zdi. Izolační trojsklo je třeba instalovat s maximální pečlivostí tak, aby i ve velké ploše bez problémů odolalo namáhání. Vnější vítr, střídání teplot ani přímé sluneční záření nesmí v nejmenším narušit celistvost a pevnost plochy.

Dodejte vašemu interiéru mimořádný luxus a využijte možnosti, které zasklená plocha nabízí. Odborné sklenářství vám přiblíží technické řešení a doporučí vhodné materiály. Navíc i kvalifikovaně provede realizaci přesně podle vašeho zadání.

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode