Skleněné obklady do kuchyně – elegance a praktičnost

24.10.2019 15:26

Obklady hrají důležitou roli v interiéru kuchyně i koupelny. Vzor, barva nebo struktura dokáže opticky proměnit celý prostor, projasní jej a zvětší, upozorní na zajímavé dispozice nebo oživí. Zároveň má však funkční úkol uchránit zdivo v náročném prostředí s vysokou vzdušnou vlhkostí, i před přímým dopadem vody.

Řešení s garancí stálosti i jednoduché údržby

Při vybírání obkladového materiálu můžete hledat inspiraci u přírodního kamene, dřeva i klasické keramiky. Velkou pozornost si však právem zaslouží i sklo. Speciálně upravené sklo vykazuje vysokou odolnost vůči mechanickému poškození, tedy zejména poškrábání povrchy, odlomení hrany nebo poprskání. Zároveň dokonale hladkou plochou usnadňuje běžnou údržbu. Stopy vodního kamene, rzi, ale i mastných skvrn stačí jednoduše omýt běžnými prostředky. Sklo nemusíte impregnovat, odmašťovat ani se bát, že časem ztratí původní lesk a intenzitu barvy.

Mimořádně luxusní vzhled

Sklo přidá každému interiéru dotek luxusu. Dovoluje vysoce variabilní využití, ať už povedete obklad jen v minimalistické ploše kolem kuchyňské linky. Skleněnými obklady můžete obložit i velké plochy, sklo vynikne v jednotném tónu, krásně působí i různé kontrasty nebo barevné kombinace.

Nechte se inspirovat. Sklenářství vám přiblíží možnosti a využití skla a nabídne i náhled od speciálního katalogu, který s jistotou přinese atraktivní podměty i pro vaše prostory.

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode